Real time driftsstyring

Skarpe visioner fordrer handling. Det er ikke nok med gode intentioner og dialog om god service – det kræver data, der dokumenterer kvaliteten i arbejdet.

Vi har i flere år nøje fokuseret på at etablere real time digital driftsstyring i vores egen organisation samt hos partnere og vores kunder, så leverandører og kunde altid har samme opdaterede overblik over leveret service. Det er både enkelt og visionært i en branche, hvor immaterielle ydelser er svære at bevise. Men det er langt fra umuligt, hvis man står fuldt ud på mål for det, man laver.

Den digitale driftsstyring foregår via det innovative webbaserede system, Microbizz. Alle kunder kan nemt tilgå systemet via app-version eller PC, når som helst, og se dokumentation på, hvad vi har leveret til jer, hvor langt vi er i en serviceproces, og hvad det har kostet.

Helt praktisk opsamler vi konstant data fra vores og vores partneres arbejde, som logges i vores digitale driftsstyringssystem. Den information har vores kunder selvfølgelig adgang til, og den kunderelevante data fra Microbizz er altid kundens ejendom.

Green Circle’s filosofi

Se her, hvordan vi med personligt, solidt servicehåndværk og den nyeste tilgængelige teknologi, skaber fuld gennemsigtighed med vores services for vores kunder.

Det er Real time driftsstyring!


Green circle

Green Circle

Kontakt os for yderligere informationer:

SJÆLLAND: Tlf.: 46 34 20 99
Glatførebekæmpelse: Tlf. 22 75 61 40

FYN OG JYLLAND: Tlf. 60 10 86 65
Glatførebekæmpelse: Tlf. 60 10 91 00

Send mail