Grøn pleje - helt automatisk

Som ejer, administrator eller forvalter af en ejendomportefølje ved du godt hvor mange ressourcer, der bruges på grøn pleje og udvendig renhold af din ejendom og tilhørende anlæg. Det kan omfatte alt fra drift, vedligeholdelse, koordinering, personale og serviceleverancekontrol.

Grøn pleje og udvendig renhold

Lad Green Circle tage sig af din ejendom, så du udnytter ressourcerne bedre.

Vi er landsdækkende og udfører alle former for grøn pleje og renhold-opgaver, og de leveres af vores kompetente medarbejdere og styres via vores digitale real time driftsstyringssystem, hvor vi dokumenterer alle udførte opgaver og sikrer en høj gennemsigtighed af kvaliteten af vores services og priser.
Det betyder, at du helt præcist ved, hvornår vi f.eks. har slået græs, skaktet, klippet hæk, fejet og snappet, luget og ryddet bede, tømt skraldespande og askebærgere eller leveret en helt anden opgave på netop din ejendomsgrund.
Ikke mindst ved du, hvordan resultatet af vores arbejde er blevet, da vi foto- og GPS-dokumenterer de opgaver, vi udfører. Du får informationen helt automatisk – digitalt og overskueligt. Det giver dig et klart overblik over, hvad du betaler for, og hvad du får leveret.

Få mere tid til alt det andet

Ring eller skriv til adm. direktør, Erik Jensen, på tlf. 22 80 41 24 eller via ej@greencircle.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for grøn pleje og udvendig renhold.

Er du allerede kunde hos os?

Øst (Sjælland)
Kontakt venligst teamleder, Brian Bartels,
på tlf. 60 10 86 50 eller via brian@greencircle.dk.

Vest (Fyn og Jylland)
Kontakt venligst afdelingsleder, Frank Laursen,
på tlf. 60 10 86 65 eller via fl@greencircle.dk.

Green circle

Green Circle

Kontakt os for yderligere informationer:

SJÆLLAND: Tlf.: 46 34 20 99
Glatførebekæmpelse: Tlf. 22 75 61 40

FYN OG JYLLAND: Tlf. 60 10 86 65
Glatførebekæmpelse: Tlf. 60 10 91 00

Send mail