Facility Management

Som ejer, administrator eller forvalter af en ejendomportefølje ved du godt hvor mange ressourcer, der bruges på grøn pleje og udvendig renhold af din ejendom og tilhørende anlæg – alt fra drift, vedligeholdelse, koordinering, personale og serviceleverancekontrol.

Green circle

Skræddersyede løsninger til dine behov

Green Circle leverer skræddersyede Facility Management løsninger til vores kunder, der hellere vil fokusere på kerneforretningen frem for alle de administrative og serviceorienterede opgaver.

Og det er alt lige fra receptionsservice med telefon- og mødeadministration over levering af internetforbindelse, catering, rengøring og udsmykning af lejemålet til personalepleje og kontraktstyring af underleverandører.

Lad Green Circle tage sig af din ejendom og dine lejemål, så du udnytter ressourcerne bedre og får mere tid til alt det andet.

Fleksibel ordning med rutinerede vikarer

Har du behov for en ekstra medarbejder, men ønsker du at slippe for besværet med ansættelses- og personalesamtaler samt dækning ved sygdom og ferie, så kan du overlade rekrutteringen og personaleplejen til os.

Green Circle tilbyder en yderst professionel vikarløsning, og vores vikarer er altid blevet introduceret til din virksomhed, det enkelte lejemål og de relevante arbejdsopgaver, før de bliver tilkaldt. Derfor er de optimalt klædt på til at varetage arbejdet i receptionen, servicecenteret eller administrationen. Og når dine medarbejdere er syge eller på ferie, behøver kolleger ikke afløse, og du undgår at skulle booke et bureau, hvor vikarerne er helt ukendte med lejemålet og arbejdsopgaverne.

Overblik
Vi tilbyder dig et grundigt 360° tjek af din ejendomportefølje, så du kan få en dokumenteret bedre og billigere Facility Management i form af bl.a. receptionservice, rengøring, catering og administration.

Se listen over vores serviceudbud nedenfor og få et overblik over, hvordan Green Circle kan tage sig af din ejendom, så du får mere tid til alt det andet.

Servicecenter Rengøring Catering og trivsel Sikkerhed Vedligehold og teknik Det løse
Styring af backup service kontorrengøring   Frokostordning        Adgangssikring Vicevært og handyman service  Intern og ekstern affaldshåndtering
Kundeservice Vinduespolering Mødeforplejning Indbrudssikring Interne flytninger Skiltning
Modtagelse og registrering af gæster Hygiejneartikler Frugtordning Vagt Mindre ombygninger  
Intern post Skadeservice Planteservice Brandsikring Styring af serviceaftaler  
Pakker, modtagelse og distribution     P-plads administration    
Register- og arkivservice       Vedligehold  
kontorforsyning          
Mødeadministration          

Konferenceudstyr mv.

         
Forbrugsartikler, bestilling og distribution          
Print- og kopiservice          

Få mere tid til alt det andet

Ring eller skriv til direktør, Ole Mortensen, på tlf. 28 78 51 10
eller via om@greencircle.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for Facilities Management.

Er du allerede kunde hos os?

Kontakt venligst Facility Manager, Katja Rosa Baunø,
på tlf. 60 10 91 02 eller via krb@greencircle.dk.

Mød vores kunder

En af Danmarks største forvaltere af erhvervs- og boligejendomme, Fokus Asset Management A/S, har valgt at skabe skræddersyede Facilities Management-løsninger sammen med Green Circle – til stor værdi for lejerne.
Konferencecenter og -hotel, B!NGS, på Vesterbro administreres af Fokus Asset Mangement og er et godt eksempel på netop dette, hvor Green Circle har ansvaret for både reception, ejendomsdrift, kantine og konferencecentret.

 

Green circle

Green Circle

Kontakt os for yderligere informationer:

SJÆLLAND: Tlf.: 46 34 20 99
Glatførebekæmpelse: Tlf. 22 75 61 40

FYN OG JYLLAND: Tlf. 60 10 86 65
Glatførebekæmpelse: Tlf. 60 10 91 00

Send mail