Historien

Efter mange års virke inden for ejendomdriftsledelse fik vi tilbage i 2004 en idé om, at vi med vores eget koncept og udgangspunkt i den tilgængelige teknologi kunne udføre servicen både mere gennemskueligt og dokumenterbar for kunderne.

Det begyndte med en simpel idé

Med den simple idé som målestok stiftede vi Green Circle A/S den 1. april 2004.
Kombinationen af personligt, solidt servicehåndværk og innovativ digital driftsstyring har vores grundlæggende vision i Green Circle A/S fra start været at være markedstrendsætter og konsekvent levere den bedste projektservice, ejendomsdrift og Facilities Management i Danmark.
Det sker med udgangspunkt i fuld dokumentation, gennemsigtighed og tillid mellem kunderne og os. Sammen vi skaber det fulde overblik over aftalt og leveret service via et webbaseret, real time driftsstyringssystem, som vores kunder har fuld adgang til.

Green circle

Kontinuerligt sigte på udvikling

Den teknologiske udvikling går stærkt, så søger vi konstant at følge med og være i front, når det gælder innovation – altid med et formål om at udvikle os og levere bedre service.

Derfor har vi også implementeret 2. generation af vores real time driftsstyring med et brugervenligt digitalt cockpit, så vores kunder når som helst og nemt kan få et overblik over alle aktiviteter på deres ejendomme – herunder en indeksering af alt generet driftsdata. Således har vi valgt at gå hele vejen, så vores maskinrum altid er tilgængeligt for vores kunder.
Det skaber gennemsigtighed, troværdighed og forhåbentlig nye trends for hele markedet.

Værdi for vores kunder og for os

Visionen rykker sig i takt med, at vi vokser, men filosofien i dag er den samme, som den var tilbage i 2004, og vi er stolte af at kunne sige, at vi konsekvent leverer en mere gennemsigtig og dokumenterbar projektservice, ejendomsdrift og Facilities Management.
I dag passer vi på 800 ejendomme for professionelle ejendomsinvestorer,- ejere og -administratorer, andelsforeninger og ejerforeninger, og vi leverer Facilities Management- og Projektservice-løsninger til vores erhvervskunder, som altid har fuld rådighed over driftsdata.

Erik Jensen og Ole Mortensen
Stiftere og partnere af Green Circle A/S

Green circle

Green circle

Green Circle

Kontakt os for yderligere informationer:

SJÆLLAND: Tlf.: 46 34 20 99
Glatførebekæmpelse: Tlf. 22 75 61 40

FYN OG JYLLAND: Tlf. 60 10 86 65
Glatførebekæmpelse: Tlf. 60 10 91 00

Send mail