Vidensdeling – også for vores egen skyld

Vores arbejdsmetoder og resultater skal være med til at inspirere kunder, konkurrenter og øvrige interessenter, og vi søger selv inspiration hos andre for at blive klogere og udvikle os.

Green circle

En vigtig del af den overordnede forretningsmålsætning er, at vores virke skaber glæde for vores kunder og samarbejdspartnere samt trivsel for vores ansatte. Derfor håber vi også, at kunne inspirere andre gennem vores virke og f.eks. GCSR-politik og tilstedeværelse på professionelle digitale sociale netværk som LinkedIn.

Vi søger derfor ny viden hos andre virksomheder og branchefolk og deler gerne ud af vores egen erfaring indenfor fagområde, kunde- og mandskabspleje, ledelse osv.
Det motiverer os og opfylder samtidig en målsætning om at gå forrest mht. teknologisk udvikling og miljømæssig bæredygtighed. 

Vilje til udvikling

Vi bruger andre virksomheders bedrifter til at sætte overlæggeren højt for at dygtiggøre os, men også for at give en masse igen med udgangspunkt i de resultater, vi selv skaber.

Det gør vi bl.a. ved at:

  • Deltage i branche- og ledelsesseminarer
  • Have daglig sparring med kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter
  • Dele faglig viden via blogindlæg på LinkedIn og på sigt på vores hjemmeside
  • Klæde vores medarbejdere på til at repræsentere Green Circle ud fra vores vision og værdier – særligt ift. vores kommunikations- og GCSR-politikker.
Green circle

Green Circle

Kontakt os for yderligere informationer:

SJÆLLAND: Tlf.: 46 34 20 99
Glatførebekæmpelse: Tlf. 22 75 61 40

FYN OG JYLLAND: Tlf. 60 10 86 65
Glatførebekæmpelse: Tlf. 60 10 91 00

Send mail